Zorg in Zuid is een samenwerkingsverband van zorgverleners die praktijk houden in Breda zuid. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van paramedisch en psychologisch onderzoek, diagnostiek, behandeling en advisering van ouderen (55+), chronisch zieken en mantelzorgers.

Wij zijn gevestigd op meerdere locaties in het zuidelijke deel van Breda. Tevens verlenen wij zorg aan huis, indien medisch noodzakelijk/gewenst.

Hulpvragen kunnen bijvoorbeeld zijn onbedoeld gewichtsverlies, communicatieproblemen, stemmingsklachten, verlies van zelfstandigheid, val-gevaar, verlies van spierkracht en balans.

Als cliënt van Zorg in Zuid kunt u altijd rekenen op passende zorg. Zo werken we met vaste zorgverleners die echt de tijd voor u nemen. Ook mantelzorgers kunnen voor vragen altijd bij ons terecht.

Meerdere disciplines

Het samenwerkingsverband van Zorg in Zuid omvat verschillende disciplines. Mocht u 1 of meerdere disciplines nodig hebben, kunnen we u de meest passende zorg en behandeling aanbieden. Zorg in Zuid bestaat uit een team van professionals die allen specialist zijn in hun eigen vakgebied, maar samenwerken in een team.

 

Layout

Color Skin

Header type

Top sidebar

2nd sidebar

Sticky Menu

Direction

Animations