Fysiotherapie

“Na mijn hersenbloeding had ik dagen in coma gelegen. Nu kan ik door mijn fysiotherapeut weer traplopen en zelf boodschappen doen”. 

Praktijkinformatie

Fysiotherapie Dierckx-Kessels is een fysiotherapiepraktijk met 2 locaties in Breda, in de Ypelaar en in de Belcrum. Al onze fysiotherapeuten hebben een eigen specialisaties. In de Ypelaar is Mindy Penning- de Jong gespecialiseerd fysiotherapeute  in klachten waar ouderen en chronisch zieken mee te maken kunnen hebben als: osteoporose, reuma, claudicatioklachten (etalagebenen), COPD, CVA en valpreventie. We zijn met de praktijk ook aangesloten bij het reumanetwerk Breda en bij claudicationet.

Kees de Jong is gespecialiseerd in klachten van de kaak en het aangezicht zoals deze kunnen optreden van een CVA en klachten na operaties in het hoofd hals gebied.

Behandeling

Naar aanleiding van uw klachten en hulpvraag wordt er in overleg met u een behandelplan opgesteld. Op onze locatie hebben we behandelruimtes en een oefenzaal. Maar mocht het nodig zijn, kunnen we ook aan huis komen.

Fysiotherapie Dierckx-Kessels en Zorg in Zuid

Onze praktijk biedt, naast algemene fysiotherapie, meerdere specialisaties. We staan voor hoogwaardige fysiotherapie waarbij de cliënt en zijn/haar hulpvraag centraal staan. Ouderen en chronisch zieken hebben vaker een multidisciplinaire behandeling nodig. Daarom hebben we samen met de andere disciplines Zorg in Zuid opgezet.

Vergoeding

Voor een behandeling door een fysiotherapeut is er geen machtiging meer nodig van een arts. Wanneer de behandeling aan huis plaats moet vinden of als er sprake is van een chronische klacht dient de huisarts hiervoor wel een verwijzing af te geven. Bekijk hier de vergoedingen voor fysiotherapie.

Kees de Jong

Fysiotherapeut voor Zorg in Zuid

Mindy Penning- de Jong

Fysiotherapeut voor Zorg in Zuid

Wilt u meer informatie over Fysiotherapie Dierckx-Kessels ,onze fysiotherapeuten of onze behandelingen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Telefoon

076-5657772

E-mail

dierckx-kessels@kpnmail.nl

Website

Fysio Breda

  • Heeft u een vraag over fysiotherapie?

    Onze fysiotherapeuten nemen graag de tijd om uw hulpvraag te beantwoorden.

Waar kunnen we u verder mee van dienst zijn?

 

Layout

Color Skin

Header type

Top sidebar

2nd sidebar

Sticky Menu

Direction

Animations