Ergotherapie

Mijn naam is Judith Hamers en de afgelopen jaren heb ik brede werkervaring opgedaan binnen verpleeghuizen en in de eerste lijn. De uitdaging van mijn vak zit hem in het feit dat ik mensen weer leer om zo zelfstandig mogelijk en optimaal te leven. Kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen maakt dat ik ergotherapie een mooi beroep vind en met passie uitvoer.

Doelgroepen

Alle volwassenen die vanwege een ziekte, aandoening of ouderdom moeite hebben met het uitvoeren van alle dagelijkse activiteiten kunnen bij mij terecht. Ik ben gespecialiseerd op behandeling  van mensen in een beginnend stadium van dementie en ondersteuning van hun mantelzorger (EDOMAH), reuma en behandeling van mensen met MS. Bent u mantelzorger? De zorg voor uw naaste kan veel van u vragen. Ik kan u advies geven om overbelasting te voorkomen.

Ergotherapie Hamers en Zorg in Zuid

Ook in de eerste lijn is samenwerking belangrijk! Om die reden is mijn praktijk aangesloten bij Zorg in Zuid. Binnen deze samenwerking zijn de lijntjes kort en kunnen we u op meerdere vlakken ondersteunen, begeleiden of advies geven.

Werkwijze

Ik zal samen met u bekijken hoe u zo optimaal en zelfstandig mogelijk in en om uw huis en/of uw werk kan functioneren.  We krijgen de beste resultaten wanneer de ergotherapie  plaats vindt in de situatie waar u de problemen ervaart. De behandeling zal starten met een intakegesprek en samen bepalen we uw doelen waar we aan gaan werken.

Vergoeding

Bekijk hier de vergoedingen voor ergotherapie.

Judith Hamers

Ergotherapeut voor Zorg in Zuid

Contact

Mocht u vragen hebben over ergotherapie of u hebt uw twijfels of ergotherapie passend zou zijn in uw situatie. Neem gerust contact met mij op.

Judith Hamers

06-38067489

info@ergotherapiehamers.nl

www.ergotherapiehamers.nl

  • Heeft u een vraag over ergotherapie?

    Onze ergotherapeut neemt graag de tijd om uw hulpvraag te beantwoorden.

Waar kunnen we u verder mee van dienst zijn?

 

Layout

Color Skin

Header type

Top sidebar

2nd sidebar

Sticky Menu

Direction

Animations